- Strona główna
- Kategorie produktów
- Zupy I Dania gotowe
- Zupy I Koncentraty
- Zupy
- KNORR BULION GRZYBOWY 1KG
Bulion grzybowy Knorr 1kg
Bulion grzybowy Knorr 1kg
Numer produktu: 1899
1899
dzięki naturalnemu smakowi i zapachowi grzybów, a także klarowności spełnia najwyższe wymagani a szefów kuchni, zawiera borowiki podkreślone nuta pieczarek, idealnie nadaje się do doprawiania wszelkich dań grzybowych (także wegetariańskich) zup, sosów, pierogów,
Dane logistyczne
Masa całkowita pojedynczej jednostki produktu (w kg): | 1,06 |
Waga netto pojedynczej jednostki produktu (w kg)*: | 1 |
Masa pojedynczej jednostki produktu po odsączeniu (w kg): | 1 |
Waga pojedynczej porcji (w kg): | 0 |
Zawartość opakowania: | 0 |
Rodzaj opakowania: | Aktualnie brak jest danych o wprowadzeniu do obrotu. |
Zawartość
sól, wzmacniacze smaku (glutaminian monosodowy, inozynian disodowy, guanylan disodowy), LAKTOZA, tłuszcz palmowy, ekstrakt drożdżowy, skrobia kukurydziana, maltodekstryna, sos SOJOWY w proszku (maltodekstryna, sól, sos SOJOWY (SOJA, PSZENICA)), suszony koncentrat soku z pieczarek1 (2,1%), aromaty, borowiki w proszku1 (1,8%), fruktoza, barwnik (karmel amoniakalny), kwas (kwas cytrynowy). Może zawierać seler, jaja, gorczycę i inne zboża zawierające gluten. 1Z upraw zrównoważonych.Dodatki wymagające zgodnie z przepisami ZZulV podania informacji i wskazówek o użytkowaniu
Brak danych od dostawcyInformaje dodatkowe zgodnie z LMIV zał. III
Aktualnie brak jest danych o wprowadzeniu do obrotu.
Substancje i produkty powodujące alergie lub niestrawność zgodnie z LMIV zał. II
Opis | Kod liczbowy | Zawiera | Zawiera ilości śladowe |
---|---|---|---|
Ziarna zbóż zawierające gluten | a | × | |
Pszenica | a1 | ||
Żyto | a2 | ||
Jęczmień | a3 | ||
Owies | a4 | ||
Skorupiaki/wyroby | b | ||
Jaja/wyroby | c | × | |
Ryby/wyroby | d | ||
Orzechy ziemne/wyroby | e | ||
Soja/wyroby | f | × | |
Mleko/wyroby | g | × | |
Orzechy/wyroby | h | ||
Migdały | h1 | ||
Orzechy laskowe | h2 | ||
Orzechy włoskie | h3 | ||
Orzechy nerkowca | h4 | ||
Orzechy pekanowe | h5 | ||
Orzechy brazylijskie | h6 | ||
Pistacje | h7 | ||
Orzechy makadamia | h8 | ||
Seler/wyroby | i | × | |
Gorczyca/wyroby | j | × | |
Ziarna sezamu/wyroby | k | ||
Dwutlenek siarki, siarczyny>10mg/kg | l | ||
Łubin/wyroby | m | ||
Mięczaki/wyroby | n |
Zadeklarowane wartości odżywcze
Aktualnie brak jest danych o wprowadzeniu do obrotu.
Zawartość alkoholu: 0,00 % vol
Witaminy i minerały
Aktualnie brak jest danych o wprowadzeniu do obrotu.Dodatkowe składniki
Aktualnie brak jest danych o wprowadzeniu do obrotu.Regulacja temperatury
Normalne (skladowanie w warunkach otoczenia)Wskazanie dot. przechowywania lub stosowania
przechowywać w temperaturze pokojowejInstrukcja stosowania
Do gotowaniaNazwa firmy wprowadzającej produkt do obrotu
UNILEVER POLSKA SP. Z O.O
02-305WARSZAWA
Wskazówka
Zaprezentowane tu informacje produktowe odpowiadają naszej wiedzy, aktualnej na dzień dzisiejszy, i zależne są od informacji, które udostępnił na producent.
Proszę uzyskiwać aktualne informacje przed planowanym zastosowaniem.
W związku z tym, że na skutek realizacji procesów dostawy i składowania w pojedynczych przypadkach nie można wykluczyć odstępstwa stosowanej partii towaru od podanych tu informacji, w przypadku wątpliwości proszę korzystać z danych podanych na towarze.
W przypadku pytań, pozostajemy do dyspozycji.
Dane logistyczne
Zawartość
Dodatki wymagające zgodnie z przepisami ZZulV podania informacji i wskazówek o użytkowaniu
Informaje dodatkowe zgodnie z LMIV zał. III
Aktualnie brak jest danych o wprowadzeniu do obrotu.
Substancje i produkty powodujące alergie lub niestrawność zgodnie z LMIV zał. II
Opis | Kod liczbowy | Zawiera | Zawiera ilości śladowe |
---|---|---|---|
Ziarna zbóż zawierające gluten | a | × | |
Pszenica | a1 | ||
Żyto | a2 | ||
Jęczmień | a3 | ||
Owies | a4 | ||
Skorupiaki/wyroby | b | ||
Jaja/wyroby | c | × | |
Ryby/wyroby | d | ||
Orzechy ziemne/wyroby | e | ||
Soja/wyroby | f | × | |
Mleko/wyroby | g | × | |
Orzechy/wyroby | h | ||
Migdały | h1 | ||
Orzechy laskowe | h2 | ||
Orzechy włoskie | h3 | ||
Orzechy nerkowca | h4 | ||
Orzechy pekanowe | h5 | ||
Orzechy brazylijskie | h6 | ||
Pistacje | h7 | ||
Orzechy makadamia | h8 | ||
Seler/wyroby | i | × | |
Gorczyca/wyroby | j | × | |
Ziarna sezamu/wyroby | k | ||
Dwutlenek siarki, siarczyny>10mg/kg | l | ||
Łubin/wyroby | m | ||
Mięczaki/wyroby | n |
Zadeklarowane wartości odżywcze
Aktualnie brak jest danych o wprowadzeniu do obrotu.
Zawartość alkoholu: 0,00 % vol
Witaminy i minerały
Dodatkowe składniki
Regulacja temperatury
Wskazanie dot. przechowywania lub stosowania
Instrukcja stosowania
Nazwa firmy wprowadzającej produkt do obrotu
UNILEVER POLSKA SP. Z O.O
02-305WARSZAWA
Wskazówka
Zaprezentowane tu informacje produktowe odpowiadają naszej wiedzy, aktualnej na dzień dzisiejszy, i zależne są od informacji, które udostępnił na producent.
Proszę uzyskiwać aktualne informacje przed planowanym zastosowaniem.
W związku z tym, że na skutek realizacji procesów dostawy i składowania w pojedynczych przypadkach nie można wykluczyć odstępstwa stosowanej partii towaru od podanych tu informacji, w przypadku wątpliwości proszę korzystać z danych podanych na towarze.
W przypadku pytań, pozostajemy do dyspozycji.