Loader
Data: 17-12-13

Wysoka jakość ma swój początek już w magazynie!

Logistyka w branży Food Service ma ogromne znaczenie. Dlatego chcąc być najlepszym partnerem w branży dla takich Klientów jak hotele, restauracje, czy punkty zbiorowego żywienia musimy dbać o wysoką jakość naszych usług.

Szeroka paleta asortymentu dostępna w nowoczesnym centrum logistyczno-magazynowym w Ożarowie Mazowieckim to oferta dla Klientów, którym jesteśmy w stanie dostarczyć zamówienie w ustalonym terminie i o dogodnej godzinie.

Nasze samochody dostawcze zawierają komory specjalnie przystosowane do transportu produktów suchych, świeżych, a także  głęboko mrożonych. Dzięki temu jedna dostawa zaopatruje Klienta w pełne zamówienie wszystkich produktów.

Food Service pracuje dla Klienów łącząc wysokie wymagania z jeszcze wyższymi standardami. Charakteryzuje nas wysoka jakość produktów, które są dostępne dla Klientów właściwie od ręki i o każdej porze dnia.

Bez znaczenia jest forma, jaką Klient posługuje się składając zamówienie. Telefonicznie, przez wysłanie maila, w sklepie internetowym czy u Doradcy Klienta, z dostawą o godzinie 3:00 rano, czy 20:00 wieczorem:  jeśli jesteś Klientem Transgourmet i składasz u nas zamówienia, staramy się sprostać Twoim oczekiwaniom.

Nasze nowoczesne centrum logistyczno-magazynowe stawia wysokie wymagania, po to, aby zapewnić Klientom maksymalną niezawodność i zagwarantować obsługę na najwyższym poziomie.
Od momentu zamówienia, aż do dowozu produktów przez naszego kierowcę do miejsca docelowego: droga przejścia towaru następuje zgodnie z ustalonymi standardami. Wszystkie procesy są dokładnie śledzone i dokumentowane, ważny dla nas jest każdy szczegół.

Krzysztof Kundzicz, dyrektor ds. administracji foodservice opisuje nowopowstały obiekt w Ożarowie Mazowieckim: Centrum logistyczno-magazynowe funkcjonuje w oparciu o najnowsze rozwiązania technologiczne, charakterystyczne dla tego typu obiektów. Jego projekt jest efektem wieloletniego doświadczenia firmy Transgourmet w Niemczech z uwzględnieniem korekty, które dostosowują jego funkcjonalność do polskich realiów. Magazyn posiada cztery strefy. Pierwsza to mroźnia. Panuje tam temperatura około -22 st. C. Kolejna to chłodnia z temperaturą od +4 do +6 st C i wydzieloną osobną strefą +2 st C. W ostatniej strefie, suchej, temperatura nie spada poniżej +16 st C.