Wysoka jakość ma swój początek już w magazynie!
Logistyka w branży Food Service ma ogromne znaczenie. Dlatego chcąc być najlepszym partnerem w branży dla takich Klientów jak hotele, restauracje, czy punkty zbiorowego żywienia musimy dbać o wysoką jakość naszych usług.
Szeroka paleta asortymentu dostępna w nowoczesnym centrum logistyczno-magazynowym w Ożarowie Mazowieckim to oferta dla Klientów, którym jesteśmy w stanie dostarczyć zamówienie w ustalonym terminie i o dogodnej godzinie.
Nasze samochody dostawcze zawierają komory specjalnie przystosowane do transportu produktów suchych, świeżych, a także głęboko mrożonych. Dzięki temu jedna dostawa zaopatruje Klienta w pełne zamówienie wszystkich produktów.
Krzysztof Kundzicz, dyrektor ds. Logistyki Foodservice opisuje nowopowstały obiekt w Ożarowie Mazowieckim: Centrum logistyczno-magazynowe funkcjonuje w oparciu o najnowsze rozwiązania technologiczne, charakterystyczne dla tego typu obiektów. Jego projekt jest efektem wieloletniego doświadczenia firmy Transgourmet w Niemczech z uwzględnieniem korekty, które dostosowują jego funkcjonalność do polskich realiów. Magazyn posiada cztery strefy. Pierwsza to mroźnia. Panuje tam temperatura około -22 st. C. Kolejna to chłodnia z temperaturą od +4 do +6 st C i wydzieloną osobną strefą +2 st C. W ostatniej strefie, suchej, temperatura nie spada poniżej +16 st C.