icon-radiobutton-schwarz
icon-radiobutton-weiss
icon-timer-gelb
icon-timer-rot
icon-schnellbestellung
icon-backbutton
icon-backbutton
icon-blaettern-vor
icon-blaettern-zurueck
icon-drucken
icon-gewicht-mit-pfeil
icon-kalender
icon-kueche-gastro
icon-ausrufezeichen
icon-nahrungsmittel-aus-dem-regal
icon-obst-gemuese
icon-rabatt
icon-rechner
icon-technik
icon-themen
icon-to-top
icon-verfuegbarkeit-gelb
icon-verfuegbarkeit-gruen
icon-verfuegbarkeit-rot
icon-wohnen-schlafen
icon-angebote
icon-auto
icon-baumarkt
icon-berufsbekleidung
icon-buero
icon-burgermenue
icon-checkmark
icon-drogerie
icon-editierstift
icon-einkaufszettel
icon-filter
icon-food
icon-freizeit-sport
icon-frischetheken
icon-getraenke
icon-gewicht
icon-glocke
icon-home
icon-kartenansicht
icon-kuehlregal
icon-lkw
icon-loeschen-frameless
icon-loeschen
icon-lupe-plus
icon-lupe
icon-merkliste
icon-neue-merkliste
icon-parfum-damen
icon-parfum-herren
icon-pdf
icon-pfeilchen-doppelt
icon-pfeilchen-inverted-doppelt
icon-pfeilchen-rot
icon-saison
icon-service
icon-service-only-i
icon-slider-pfeilchen-hoch
icon-slider-pfeilchen-links
icon-slider-pfeilchen-rechts
icon-slider-pfeilchen-runter
icon-sortiment
icon-spirituosen
icon-standort-verwenden
icon-standort
icon-stern
icon-supe-minus
icon-uhr
icon-user
icon-warenkorb
icon-x-schliessen
icon-zl-pl
icon-lei-ro
icon-schnellbestellung-new
Firma
O nas
Aktualności
Certyfikaty jakości
Zrównoważony rozwój
Historia
Selgros Cash&Carry
Strategia podatkowa
Ogłoszenie UOKiK
Asortyment
Katalogi gastronomiczne
Promocje
Marki Transgourmet
Transgourmet Seafood
Od A do Z
Klienci
HoReCa
Żywienie zbiorowe
Punkty sieciowe
Usługi
Logistyka
Serwis i zakupy
Doradztwo
Komunikacja
Przepisy - Restauracje
ZUPY
Krem z selera
Krem z soczewicy
Krem ze szparagów
Bouillabaisse
Zupa dyniowa
Chłodnik z melona
Zupa dyniowa
Zupa miso
Zupa cebulowa
Krem z topinamburu
Krem z białych szparagów
Chłodnik paprykowy
Krem ziemniaczany
Pieczona dynia
Zupa borowikowa
Zupa rybna
Barszcz biały
Zupa ze szparagów
DANIA GŁÓWNE
Jagniecina z puree i sosem Porto
Comber z jelenia
Dorsz w maslanym sosie
Tatar z tuńczyka
Turbot w sosie orientalnym
Polędwiczka jagnięca
Polędwica z tuńczyka
Udziec jagniecy
Risotto milanese
Spaghetti all'Amatriciana
Rostbef wolowy
Stek z rostbefu wolowego
Sushi
Gesia foie gras
Confit z gesi
Consomme z bażanta
Filet z piersi bażanta
Pieczona przepiórka
Łosoś wędzony
Łosos pieczony
Sum w sosie piernikowym
Kaczka pieczona
Grillowany antrykot
Grillowany łosoś
Dorsz z ryżem Venere
Black Tuna
Kurczak zagrodowy
Przepiórka z figą
Ges z polenta
Comber z sarny
SAŁATKI
Sałatka z kozim serem
Sałatka z orientalną nutą
Sałatka z chipsami z boczku
Sałatka tajska
Sałatka ze szparagów
PRZEKĄSKI
Ravioli z dynia i ricotta
Kanapka klubowa
Pizza Margherita
Fish&Chips
Kebab drobiowy z sosem chili i czosnkowym
Cheeseburger
Matias durum
Kanapka pulled pork
Fishburger
Pasztet z kaczych wątróbek
Comber jagniecy
Plastry buraków
Vitello Tonnato
Mule
Ciabatta
Kaszotto
Grillowy ziemniak
Camembert z pieczonymi warzywami
Łosoś w cieście francuskim
Czarna bułka
Biała kiełbasa
Szparagi z sardynkami
Szparagi z sosem holenderskim
DESERY I NAPOJE
Koktajl owocowy
Gruszkowa tarta Tatin
Karmelizowane sliwki
Smoothie
Sernik
Mus czekoladowy
Grzaniec
Przepisy - Żywienie zbiorowe
ZUPY
Krem pomidorowy
Żurek z jajkiem i kiełbasą
Minestrone
Krem marchewkowy
Barszcz
Botwinka
Zupa ogórkowa
Krupnik
DANIA GŁÓWNE
Pierś z kurczaka faszerowana szpinakiem
Gulasz wołowy z warzywami
Karp smażony
Zrazy wołowe
Panierowany camembert
Kotlet De Volaille
Ryba w cieście
Cannelloni ze szpinakiem
Cordon bleu
Skrzydełka z kurczaka
Gołąbki z młodej kapusty
Cytrynowy kurczak z frytkami
Pieczony pstrąg z salsą pomidorową
Kurczak w sosie słodko-kwaśnym
Gulasz wieprzowy
Sznycel cielęcy
Mintaj
Golonka pieczona w piwie
Rolada wieprzowa
Kotlet rybny
Miruna
Lasagne Bolognese
Szaszłyk wieprzowy
Chicken fingers
Kurczak po farmersku
Kotlet schabowy
Gulasz z kaszą gryczaną
Miruna z frytkami
Pieczony schab
Panierowany filet
Żeberka wieprzowe
Miruna z frytkami
DESERY
Mus czekoladowy
Naleśniki
Szarlotka
Panna Cotta
Szarlotka Economy
BUDŻET TALERZA
Praca
Oferty pracy
Kontakt
e-Sklep
Update Password
Update Profile
Zaloguj się
Asortyment
Szukaj
Szukaj
Szukaj
Numer klienta:
Hasło:
Zaloguj się
Formularz kontaktowy
Nie pamiętam hasła
Numer klienta:
Hasło:
Zaloguj się
Szukaj
Nie pamiętam hasła
Nie pamiętam numeru klienta
Formularz kontaktowy
Data: 23-02-06
Firma
O nas
Aktualności
Certyfikaty jakości
Zrównoważony rozwój
Historia
Selgros Cash&Carry
Strategia podatkowa
Ogłoszenie UOKiK
Asortyment
Katalogi gastronomiczne
Promocje
Marki Transgourmet
Transgourmet Seafood
Od A do Z
Klienci
HoReCa
Żywienie zbiorowe
Punkty sieciowe
Usługi
Logistyka
Serwis i zakupy
Doradztwo
Komunikacja
Przepisy - Restauracje
Przepisy - Żywienie zbiorowe
Praca
Oferty pracy
Kontakt
e-Sklep
Update Password
Update Profile
Wróć
Wróć
Jesteś tutaj:
Strona główna
Przepisy
Żywienie zbiorowe - Zupa ogórkowa
Przepisy
Przepisy - Restauracje
Przepisy - Żywienie zbiorowe
ZUPY
Krem pomidorowy
Żurek z jajkiem i kiełbasą
Minestrone
Krem marchewkowy
Barszcz
Botwinka
Zupa ogórkowa
Krupnik
DANIA GŁÓWNE
DESERY
BUDŻET TALERZA
Akademia kulinarna
Przepisy - Restauracje
Przepisy - Żywienie zbiorowe
ZUPY
Krem pomidorowy
Żurek z jajkiem i kiełbasą
Minestrone
Krem marchewkowy
Barszcz
Botwinka
Zupa ogórkowa
Krupnik
DANIA GŁÓWNE
DESERY I NAPOJE
<< poprzedni przepis
<< poprzedni przepis
następny przepis >>
następny przepis >>
Transgourmet Polska - Warszawa-Ożarów ul. Artura i Franciszka Radziwiłłów 5B 05-850
Ożarów Mazowiecki
Używamy plików cookies, aby ułatwić Ci korzystanie z naszego serwisu oraz do celów statystycznych. Pamiętaj, że możesz samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.