Data: 21-02-27
- Strona główna
- Przepisy
- Restauracje - Grillowy ziemniak
-
Przepisy
-
Przepisy - Restauracje
- ZUPY
- DANIA GŁÓWNE
- SAŁATKI
-
PRZEKĄSKI
- Ravioli z dynia i ricotta
- Kanapka klubowa
- Pizza Margherita
- Fish&Chips
- Kebab drobiowy z sosem chili i czosnkowym
- Cheeseburger
- Matias durum
- Kanapka pulled pork
- Fishburger
- Pasztet z kaczych wątróbek
- Comber jagniecy
- Plastry buraków
- Vitello Tonnato
- Mule
- Ciabatta
- Kaszotto
- Grillowy ziemniak
- Camembert z pieczonymi warzywami
- Łosoś w cieście francuskim
- Czarna bułka
- Biała kiełbasa
- Szparagi z sardynkami
- Szparagi z sosem holenderskim
- DESERY I NAPOJE
- Przepisy - Żywienie zbiorowe
Akademia kulinarna

Transgourmet Polska - Warszawa-Ożarów ul. Artura i Franciszka Radziwiłłów 5B 05-850 Ożarów Mazowiecki