Data: 24-07-27
- Strona główna
- Instytut
- Restauracje - Vitello Tonnato
Akademia kulinarna
- Przepisy - Restauracje
- ZUPY
- SAŁATKI
- PRZEKĄSKI
- Ravioli z dynią i ricottą
- Kanapka klubowa
- Pizza Margherita
- Fish&Chips
- Kebab drobiowy z sosem chili i czosnkowym
- Cheeseburger
- Matias durum
- Kanapka pulled pork
- Fishburger
- Pasztet z kaczych wątróbek
- Comber jagnięcy
- Plastry buraków
- Vitello Tonnato
- Mule
- Grillowy ziemniak
- Ciabatta
- Kaszotto
- Camembert z pieczonymi warzywami
- Łosoś w cieście francuskim
- Czarna bułka
- Biała kiełbasa
- Szparagi z sardynkami
- Szparagi z sosem holenderskim
- DESERY I NAPOJE
![Vitello_tonnato_calosc.jpg](/medias/Vitello-tonnato-calosc.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8MTAwMTY2OXxpbWFnZS9qcGVnfGhhZi9oN2UvODk3MTQ5ODgxNTUxOC5qcGd8MTA2OTk5ZTZhYTQ5ZTk4ZDU2YTFhODQ3MzgzNjBjZTUxYWY1MDQwNTIyZjAyYzQzN2JiZTBmNTI4M2UzZGZmYg)
Transgourmet Polska - Warszawa-Ożarów ul. Artura i Franciszka Radziwiłłów 5B 05-850 Ożarów Mazowiecki