Data: 24-07-27
- Strona główna
- Instytut
- Przepisy - Restauracje - Jagnięcina z puree i sosem Porto
Akademia kulinarna
- Przepisy - Restauracje
- ZUPY
- DANIA GŁÓWNE
- Jagnięcina z puree i sosem Porto
- Comber z jelenia
- Dorsz w maślanym sosie
- Tatar z tuńczyka
- Turbot w sosie orientalnym
- Polędwiczka jagnięca
- Polędwica z tuńczyka
- Udziec jagnięcy
- Risotto milanese
- Spaghetti all'Amatriciana
- Rostbef wołowy
- Stek z rostbefu wołowego
- Sushi
- Gęsia foie gras
- Confit z gesi
- Consomme z bażanta
- Filet z piersi bażanta
- Pieczona przepiórka
- Łosoś wędzony
- Łosoś pieczony
- Sum w sosie piernikowym
- Kaczka pieczona
- Grillowany antrykot
- Grillowany łosoś
- Dorsz z ryżem Venere
- Black Tuna
- Kurczak zagrodowy
- Przepiórka z figą
- Gęś z polentą
- Comber z sarny
- SAŁATKI
- PRZEKĄSKI
- DESERY I NAPOJE
- Przepisy - Żywienie zbiorowe
![Jagniecina_720x120px_tytul.jpg](/medias/Jagniecina-720x120px-tytul.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8MjAzMTh8aW1hZ2UvanBlZ3xoNGQvaDFlLzg4NzU4NzQwNTgyNzAuanBnfGY0ZTZmYWU1OWYxMTkxNGYxOTFjZWFiMTJjYTU3OTA0Y2M3ZDdkZWY2ODM5NDJkMjIyMmU2MzgzNjA3YmM3NGU)
![Jagniecina_720x450px_cena.jpg](/medias/Jagniecina-720x450px-cena.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8MTA0NjgwfGltYWdlL2pwZWd8aDBhL2hlMi84ODc1ODc0MTIzODA2LmpwZ3wxNzFkMWYxNjZmMmU5MDMxYjAzOGE4NGNmMmNjYzdlN2E1Yzk3ZTFkNzk2YzI5ZjVkOTg2OTNhMWRjYTMyMGUz)
![Jagniecina_720x450px_przepis.jpg](/medias/Jagniecina-720x450px-przepis.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8MTc1OTE4fGltYWdlL2pwZWd8aDA1L2hiMC84ODc1ODc0MTg5MzQyLmpwZ3w1ZGY1ZWZkMTUwMjVmODlkY2ZjMzYzOGE0MDE3MzEyYjlhMzg5N2JhMGYzN2U1YjJjNjBlNGYwMDdiYjRjMzdj)
![Jagniecina_720x200px.jpg](/medias/Jagniecina-720x200px.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8OTAzODN8aW1hZ2UvanBlZ3xoZTkvaGQzLzg4NzU4NzQyNTQ4NzguanBnfGQ2YWQxN2NhYjUyODljMGQ1OWFiMDgyMDc4MTNmYTdkYTNiOWJkZTgzZjcxMTY0ZjE0MjNhOWYyMjQ4OTY1ZjY)
Transgourmet Polska - Warszawa-Ożarów ul. Artura i Franciszka Radziwiłłów 5B 05-850 Ożarów Mazowiecki