Data: 24-07-27
- Strona główna
- Instytut
- Przepisy - Żywienie zbiorowe - Cordon bleu
Akademia kulinarna
- Przepisy - Restauracje
- Przepisy - Żywienie zbiorowe
- ZUPY
- DANIA GŁÓWNE
- Pierś z kurczaka faszerowana szpinakiem
- Gulasz wołowy z warzywami
- Karp smażony
- Zrazy wołowe
- Panierowany camembert
- Kotlet De Volaille
- Ryba w cieście
- Cannelloni ze szpinakiem
- Cordon bleu
- Skrzydełka z kurczaka
- Gołąbki z młodej kapusty
- Cytrynowy kurczak z frytkami
- Pieczony pstrąg z salsą pomidorową
- Kurczak w sosie słodko-kwaśnym
- Gulasz wieprzowy
- Sznycel cielęcy
- Mintaj
- Golonka pieczona w piwie
- Rolada wieprzowa
- Kotlet rybny
- Miruna
- Lasagne Bolognese
- Szaszłyk wieprzowy
- Chicken fingers
- Kurczak po farmersku
- Kotlet schabowy
- Gulasz z kaszą gryczaną
- Miruna z frytkami
- Pieczony schab
- Panierowany filet
- Żeberka wieprzowe
- Filet z mintaja
- Potrawka z kurczaka
- DESERY I NAPOJE
![Cordon-bleu_720x120px_tytul.jpg](/medias/Cordon-bleu-720x120px-tytul.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8MjEyMjl8aW1hZ2UvanBlZ3xoNjYvaGNlLzg4NzAxNjA5OTAyMzguanBnfDU1OWJhMmNlNGJjY2YxNmIwZjM4ODQwMGJiZmVmY2RhMjdkZDgxMDEwOWMxMGVjYjE2NzVkODMxZTFkNDJhMzA)
![Cordon-bleu_720x450px_cena.jpg](/medias/Cordon-bleu-720x450px-cena.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8MTU0MTQ1fGltYWdlL2pwZWd8aDg1L2gwMy84ODcwMTYxNDE2MjIyLmpwZ3wyODdiNmNkNDM3NjYxM2EwOWNjOTVkYmY1ODAyOGUxZmQ4MTg0YWZjODYwNzNkNjQ3M2IxOWVlYjY5MWZkOTZh)
![Cordon-bleu_720x450px_przepis.jpg](/medias/Cordon-bleu-720x450px-przepis.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8MTc1NDQ3fGltYWdlL2pwZWd8aDAwL2gyNi84ODcwMTYxODQyMjA2LmpwZ3w1ZDk5OTc3Zjg5YzIyYmQyNTgyYTQwYTY1MTNhNDU5NzRmMTU4NmRhYmJjNzFhMDE3YzQyZmQ1MTI1YzYyZmEy)
![Cordon-bleu_720x200px.jpg](/medias/Cordon-bleu-720x200px.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8Nzk5MzN8aW1hZ2UvanBlZ3xoMzkvaDc0Lzg4NzAxNjIyNjgxOTAuanBnfDkyNDUzZWEyNDRiNWRkYTY1NDBlODU5MjYwNDU3MWQ4ZGQzMmU3NDk4MGY0ZmY0MzAzOWQ1M2Q5YzdmNWQ5N2Y)
Transgourmet Polska - Warszawa-Ożarów ul. Artura i Franciszka Radziwiłłów 5B 05-850 Ożarów Mazowiecki