Data: 24-07-27
- Strona główna
- Instytut
- Przepisy - Żywienie zbiorowe - Pieczony pstrąg z salsą pomidorową
Akademia kulinarna
- Przepisy - Restauracje
- Przepisy - Żywienie zbiorowe
- ZUPY
- DANIA GŁÓWNE
- Pierś z kurczaka faszerowana szpinakiem
- Gulasz wołowy z warzywami
- Karp smażony
- Zrazy wołowe
- Panierowany camembert
- Kotlet De Volaille
- Ryba w cieście
- Cannelloni ze szpinakiem
- Cordon bleu
- Skrzydełka z kurczaka
- Gołąbki z młodej kapusty
- Cytrynowy kurczak z frytkami
- Pieczony pstrąg z salsą pomidorową
- Kurczak w sosie słodko-kwaśnym
- Gulasz wieprzowy
- Sznycel cielęcy
- Mintaj
- Golonka pieczona w piwie
- Rolada wieprzowa
- Kotlet rybny
- Miruna
- Lasagne Bolognese
- Szaszłyk wieprzowy
- Chicken fingers
- Kurczak po farmersku
- Kotlet schabowy
- Gulasz z kaszą gryczaną
- Miruna z frytkami
- Pieczony schab
- Panierowany filet
- Żeberka wieprzowe
- Filet z mintaja
- Potrawka z kurczaka
- DESERY I NAPOJE
![Pieczony-pstrag_720x120px_tytul.jpg](/medias/Pieczony-pstrag-720x120px-tytul.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8MjgxNTN8aW1hZ2UvanBlZ3xoYTEvaDIxLzg4ODM0NjAwNzk2NDYuanBnfDkzN2UzZWFjMTlhY2FjMGQwOTdkNzNiNGUxMmNjNDI0MmRkN2RhMmQxODg3YmU5N2M2NmFlYzliMDAxM2NiMjU)
![Pieczony-pstrag_720x450px_cena.jpg](/medias/Pieczony-pstrag-720x450px-cena.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8MjA4NjY3fGltYWdlL2pwZWd8aDdhL2hmNS84ODgzNDYwMTQ1MTgyLmpwZ3xiYTgwMjRlZTU2MjkzNTgxM2IwMWYwY2JjZTNjMWMzZWU4Nzc0YTlhNWUzYTMyMzA4MmUzMTBmNzdlYjlkOGMy)
![Pieczony-pstrag_720x450px_przepis.jpg](/medias/Pieczony-pstrag-720x450px-przepis.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8MTQ2OTY2fGltYWdlL2pwZWd8aGJlL2gzMS84ODgzNDYwMjEwNzE4LmpwZ3wzMjliMDY3MjhiMDAwOTg4Yzg3NzFkZjgzOWQ5OWJkZjliNDVkNTllMzUyMzgxZjgxMjYzNTM5OGI0ZmQzYTNl)
![Pieczony-pstrag_720x200px.jpg](/medias/Pieczony-pstrag-720x200px.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8NzA2OTB8aW1hZ2UvanBlZ3xoYzMvaDYzLzg4ODM0NjAyNzYyNTQuanBnfDY5MzBiNmI4NWQ2ZjI2Njg3ZjE5ODM0MmYyNWM5NTc1NDc0ODA2ZmYwZmE4OTllMzUwZGFkN2EzMWM1ZTkzY2U)
Transgourmet Polska - Warszawa-Ożarów ul. Artura i Franciszka Radziwiłłów 5B 05-850 Ożarów Mazowiecki