Data: 24-07-27
- Strona główna
- Instytut
- Żywienie zbiorowe - Potrawka z kurczaka
Akademia kulinarna
- Przepisy - Restauracje
- Przepisy - Żywienie zbiorowe
- ZUPY
- DANIA GŁÓWNE
- Pierś z kurczaka faszerowana szpinakiem
- Gulasz wołowy z warzywami
- Karp smażony
- Zrazy wołowe
- Panierowany camembert
- Kotlet De Volaille
- Ryba w cieście
- Cannelloni ze szpinakiem
- Cordon bleu
- Skrzydełka z kurczaka
- Gołąbki z młodej kapusty
- Cytrynowy kurczak z frytkami
- Pieczony pstrąg z salsą pomidorową
- Kurczak w sosie słodko-kwaśnym
- Gulasz wieprzowy
- Sznycel cielęcy
- Mintaj
- Golonka pieczona w piwie
- Rolada wieprzowa
- Kotlet rybny
- Miruna
- Lasagne Bolognese
- Szaszłyk wieprzowy
- Chicken fingers
- Kurczak po farmersku
- Kotlet schabowy
- Gulasz z kaszą gryczaną
- Miruna z frytkami
- Pieczony schab
- Panierowany filet
- Żeberka wieprzowe
- Filet z mintaja
- Potrawka z kurczaka
- DESERY I NAPOJE
![potrawka_z_kurczaka_calosc.jpg](/medias/potrawka-z-kurczaka-calosc.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8NzY2OTY1fGltYWdlL2pwZWd8aDMxL2hmOS85MTQwMjQ4NzA3MTAyLmpwZ3wyZmI5YjRkNjc0YmFhYzJkMDQxZjM0ZTkyNDBjOTA4NWZiNmFhZjY3NTEyZGVlNjZlMTk1YjkwNDk5YWEyM2Q5)
Transgourmet Polska - Warszawa-Ożarów ul. Artura i Franciszka Radziwiłłów 5B 05-850 Ożarów Mazowiecki