Data: 24-07-27
- Strona główna
- Instytut
- Mintaj
Akademia kulinarna
- Przepisy - Restauracje
- Przepisy - Żywienie zbiorowe
- ZUPY
- DANIA GŁÓWNE
- Pierś z kurczaka faszerowana szpinakiem
- Gulasz wołowy z warzywami
- Karp smażony
- Zrazy wołowe
- Panierowany camembert
- Kotlet De Volaille
- Ryba w cieście
- Cannelloni ze szpinakiem
- Cordon bleu
- Skrzydełka z kurczaka
- Gołąbki z młodej kapusty
- Cytrynowy kurczak z frytkami
- Pieczony pstrąg z salsą pomidorową
- Kurczak w sosie słodko-kwaśnym
- Gulasz wieprzowy
- Sznycel cielęcy
- Mintaj
- Golonka pieczona w piwie
- Rolada wieprzowa
- Kotlet rybny
- Miruna
- Lasagne Bolognese
- Szaszłyk wieprzowy
- Chicken fingers
- Kurczak po farmersku
- Kotlet schabowy
- Gulasz z kaszą gryczaną
- Miruna z frytkami
- Pieczony schab
- Panierowany filet
- Żeberka wieprzowe
- Filet z mintaja
- Potrawka z kurczaka
- DESERY I NAPOJE
![Mintaj_720x120px_tytul.jpg](/medias/Mintaj-720x120px-tytul.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8MTcyNTV8aW1hZ2UvanBlZ3xoYTcvaGZjLzg5MDAxOTcyMjAzODIuanBnfDg4ODY4NzlkODBmNDBkNDI0YmZhZmFjMzk1YWEwZTBiMWU2NDVmNjRkZWE3MmIxZmU5YTZhMzI5MmQyZmEzZjA)
![Mintaj_720x450px_cena.jpg](/medias/Mintaj-720x450px-cena.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8MTgzNTQ2fGltYWdlL2pwZWd8aDM4L2g2Mi84OTAwMTk3Mjg1OTE4LmpwZ3w0MzczOTM0NTE1N2M5MjhkZWZkODUzOGEyZTM4Yjg4NmE1M2QyODZhODM4ODhjODA4MDk3YmU1ZGE2MWY3MzU4)
![Mintaj_720x450px_przepis55.jpg](/medias/Mintaj-720x450px-przepis55.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8MTM5NDUxfGltYWdlL2pwZWd8aGExL2g3MS84OTAwMTk3MzUxNDU0LmpwZ3w3Yjc1YWRmZWZlNGUxMGY0YTU1NTYzNjBkZjljMjUwODIzNDc2ZjA4Njk2ZDdkMGRlNGJmNGMzN2E0ZmE3MjM5)
![Mintaj_720x200px.jpg](/medias/Mintaj-720x200px.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8NzI2NDJ8aW1hZ2UvanBlZ3xoNGIvaDQxLzg5MDAxOTc1NDgwNjIuanBnfDExMjZkNjhlNWY0NjFlNzIxMTMwNGZiNDA2ZjU2N2Q1ZjRmOTg1MTViZWI0NzU1M2JmNjYxN2E2NDYyYzI2ODU)
Transgourmet Polska - Warszawa-Ożarów ul. Artura i Franciszka Radziwiłłów 5B 05-850 Ożarów Mazowiecki