Data: 24-07-27
- Strona główna
- Instytut
- Przepisy - Żywienie zbiorowe - Gołąbki z młodej kapusty
Akademia kulinarna
- Przepisy - Restauracje
- Przepisy - Żywienie zbiorowe
- ZUPY
- DANIA GŁÓWNE
- Pierś z kurczaka faszerowana szpinakiem
- Gulasz wołowy z warzywami
- Karp smażony
- Zrazy wołowe
- Panierowany camembert
- Kotlet De Volaille
- Ryba w cieście
- Cannelloni ze szpinakiem
- Cordon bleu
- Skrzydełka z kurczaka
- Gołąbki z młodej kapusty
- Cytrynowy kurczak z frytkami
- Pieczony pstrąg z salsą pomidorową
- Kurczak w sosie słodko-kwaśnym
- Gulasz wieprzowy
- Sznycel cielęcy
- Mintaj
- Golonka pieczona w piwie
- Rolada wieprzowa
- Kotlet rybny
- Miruna
- Lasagne Bolognese
- Szaszłyk wieprzowy
- Chicken fingers
- Kurczak po farmersku
- Kotlet schabowy
- Gulasz z kaszą gryczaną
- Miruna z frytkami
- Pieczony schab
- Panierowany filet
- Żeberka wieprzowe
- Filet z mintaja
- Potrawka z kurczaka
- DESERY I NAPOJE
![Gołabki_720x120px_tytul.jpg](/medias/Go-abki-720x120px-tytul.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8MjU3NDl8aW1hZ2UvanBlZ3xoYjUvaDQ4Lzg4NzY4NjAwODAxNTguanBnfDlhZTBhODQ1MDgwY2Y0ODUzYTkwNGM0MTI2MWQxNjA2MDI1YTJmOTg1M2E2ZWM2Y2IzZjIxYzFjOGU4MDc1MzM)
![Gołabki_720x450px_cena.jpg](/medias/Go-abki-720x450px-cena.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8MTQ0Mzk4fGltYWdlL2pwZWd8aDQ2L2hkNS84ODc2ODYwMTQ1Njk0LmpwZ3wxNWNjYmNlNGQ2MGZhMDRkYjljMjc4ODNmOTA3YzIzZDEzMTNhNTUwMWE5YTZjMzc2ZTY4NzY5N2UzZDEzZDEz)
![Gołabki_720x450px_przepis.jpg](/medias/Go-abki-720x450px-przepis.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8MTU4ODg4fGltYWdlL2pwZWd8aDhiL2g5ZS84ODc2ODYwMjExMjMwLmpwZ3xiOTRhMjBkZGJiYjdmOTc4MjQzY2I4Yjc5NmFjMjYzZmNiN2UyZjAwZGEzNTExMWU5NzIzMTFjNzNiM2Y1ZTgx)
![Gołabki_720x200px.jpg](/medias/Go-abki-720x200px.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8NzgyOTR8aW1hZ2UvanBlZ3xoOGUvaDQzLzg4NzY4NjAyNzY3NjYuanBnfGQ1MDBkNTE1ODU1MjQ4Nzk5Mzk0NTM0MjNlOTk2MzlkZWJlOGMyMzVjYzY5ZTdmOTNkYjkzYWQzZThlMTg1NzA)
Transgourmet Polska - Warszawa-Ożarów ul. Artura i Franciszka Radziwiłłów 5B 05-850 Ożarów Mazowiecki