Data: 24-07-27
- Strona główna
- Instytut
- Żywienie zbiorowe - Golonka pieczona w piwie
Akademia kulinarna
- Przepisy - Restauracje
- Przepisy - Żywienie zbiorowe
- ZUPY
- DANIA GŁÓWNE
- Pierś z kurczaka faszerowana szpinakiem
- Gulasz wołowy z warzywami
- Karp smażony
- Zrazy wołowe
- Panierowany camembert
- Kotlet De Volaille
- Ryba w cieście
- Cannelloni ze szpinakiem
- Cordon bleu
- Skrzydełka z kurczaka
- Gołąbki z młodej kapusty
- Cytrynowy kurczak z frytkami
- Pieczony pstrąg z salsą pomidorową
- Kurczak w sosie słodko-kwaśnym
- Gulasz wieprzowy
- Sznycel cielęcy
- Mintaj
- Golonka pieczona w piwie
- Rolada wieprzowa
- Kotlet rybny
- Miruna
- Lasagne Bolognese
- Szaszłyk wieprzowy
- Chicken fingers
- Kurczak po farmersku
- Kotlet schabowy
- Gulasz z kaszą gryczaną
- Miruna z frytkami
- Pieczony schab
- Panierowany filet
- Żeberka wieprzowe
- Filet z mintaja
- Potrawka z kurczaka
- DESERY I NAPOJE
![golonka_720x120px_tytul.jpg](/medias/golonka-720x120px-tytul.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8MzEzNTh8aW1hZ2UvanBlZ3xoZjYvaGU4Lzg5MjIwNTM3NzEyOTQuanBnfGJlZWU5NDU1MzMwNWE5YzQ0Y2I2OGNlZDFmMTRiNzgxNGUxYWM0MGQxMTNiZDIzMDVkN2MyMGQzZmFmODg4OWI)
![golonka_720x450px_cena.jpg](/medias/golonka-720x450px-cena.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8MTgwMjMwfGltYWdlL2pwZWd8aDExL2hhNC84OTIyMDUzODM2ODMwLmpwZ3xhNDlmN2MwYTMwOTIxODFjZmNkZmRhMTEyYWU0NTIyMDJkMGVkYmI5ODMxZmNiY2ViOTg1YjhlMWI1YjFkMGNm)
![golonka_720x450px_przepis.jpg](/medias/golonka-720x450px-przepis.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8MTUyODQ0fGltYWdlL2pwZWd8aDE4L2gzMi84OTIyMDUzOTAyMzY2LmpwZ3xkZDAzOGE0OTM0YmE2MDUzZTYwZDM4NDQ2NzY5YzEzODFkZjE3NmZhOGNkZWY5ZjA3YWQ0NWQ5OTYzOGViNGU3)
![golonka_720x200px.jpg](/medias/golonka-720x200px.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8Njg2ODV8aW1hZ2UvanBlZ3xoMzcvaGNhLzg5MjIwNTM5Njc5MDIuanBnfDEwNjU4MjNkMWVlOTU4NDk1NTQxMWRlNDI1MjVmYmMyZGVjYmVhZDBlNWUxNGEyNTUyMmI3ZDI3MTc1MWQ5MTE)
Transgourmet Polska - Warszawa-Ożarów ul. Artura i Franciszka Radziwiłłów 5B 05-850 Ożarów Mazowiecki