Data: 24-07-27
- Strona główna
- Instytut
- Przepisy - Żywienie zbiorowe - Gulasz wieprzowy
Akademia kulinarna
- Przepisy - Restauracje
- Przepisy - Żywienie zbiorowe
- ZUPY
- DANIA GŁÓWNE
- Pierś z kurczaka faszerowana szpinakiem
- Gulasz wołowy z warzywami
- Karp smażony
- Zrazy wołowe
- Panierowany camembert
- Kotlet De Volaille
- Ryba w cieście
- Cannelloni ze szpinakiem
- Cordon bleu
- Skrzydełka z kurczaka
- Gołąbki z młodej kapusty
- Cytrynowy kurczak z frytkami
- Pieczony pstrąg z salsą pomidorową
- Kurczak w sosie słodko-kwaśnym
- Gulasz wieprzowy
- Sznycel cielęcy
- Mintaj
- Golonka pieczona w piwie
- Rolada wieprzowa
- Kotlet rybny
- Miruna
- Lasagne Bolognese
- Szaszłyk wieprzowy
- Chicken fingers
- Kurczak po farmersku
- Kotlet schabowy
- Gulasz z kaszą gryczaną
- Miruna z frytkami
- Pieczony schab
- Panierowany filet
- Żeberka wieprzowe
- Filet z mintaja
- Potrawka z kurczaka
- DESERY I NAPOJE
![Glulasz_720x120px_tytul.jpg](/medias/Glulasz-720x120px-tytul.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8MjM4MjV8aW1hZ2UvanBlZ3xoZDMvaDlhLzg4OTY0NDkzODAzODIuanBnfGY5YTZkNjlhOGYzOWExYjYwMjU0NWZmYWE2MDQ4NTkyNDBhNjc2ZTQyOWFhOGMzYmY1N2FjMzk3ZjFlY2UyMzQ)
![Glulasz_720x450px_cena.jpg](/medias/Glulasz-720x450px-cena.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8MjAwMjE2fGltYWdlL2pwZWd8aDllL2g1My84ODk2NDQ5NDQ1OTE4LmpwZ3xjNDQzMDk2ZjhhMWU0ZjE3NTkyZGIzZWU5MDA4MjZhMmI3YTc0ZjgzMjVmYTA3NDllZmIzMTg4MjBjYTlhNTBk)
![Glulasz_720x450px_przepis.jpg](/medias/Glulasz-720x450px-przepis.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8MTUyNjc2fGltYWdlL2pwZWd8aDNiL2g4MC84ODk2NDQ5NTExNDU0LmpwZ3wzYmEzYTk5OTFiNWNiZGM2ODAxZGE3OWNkNWYyZGVmNjdiZTcwM2E3MzJmMGVhODcwZGUxNjZhYTczNGIwMmZh)
![Glulasz_720x200px.jpg](/medias/Glulasz-720x200px.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8Njc0NzV8aW1hZ2UvanBlZ3xoN2MvaDExLzg4OTY0NDk2NDI1MjYuanBnfGM5MjhjMzVmZDM2NTE2NGM3ZTg1ZDAzOTVmZjBlZWFmOTUwMzlmNzk0Y2RhMzM0ZmM2NmYzMDg2OThhYTc0MzU)
Transgourmet Polska - Warszawa-Ożarów ul. Artura i Franciszka Radziwiłłów 5B 05-850 Ożarów Mazowiecki