Data: 24-07-27
- Strona główna
- Instytut
- Żywienie zbiorowe - Sznycel cielęcy
Akademia kulinarna
- Przepisy - Restauracje
- Przepisy - Żywienie zbiorowe
- ZUPY
- DANIA GŁÓWNE
- Pierś z kurczaka faszerowana szpinakiem
- Gulasz wołowy z warzywami
- Karp smażony
- Zrazy wołowe
- Panierowany camembert
- Kotlet De Volaille
- Ryba w cieście
- Cannelloni ze szpinakiem
- Cordon bleu
- Skrzydełka z kurczaka
- Gołąbki z młodej kapusty
- Cytrynowy kurczak z frytkami
- Pieczony pstrąg z salsą pomidorową
- Kurczak w sosie słodko-kwaśnym
- Gulasz wieprzowy
- Sznycel cielęcy
- Mintaj
- Golonka pieczona w piwie
- Rolada wieprzowa
- Kotlet rybny
- Miruna
- Lasagne Bolognese
- Szaszłyk wieprzowy
- Chicken fingers
- Kurczak po farmersku
- Kotlet schabowy
- Gulasz z kaszą gryczaną
- Miruna z frytkami
- Pieczony schab
- Panierowany filet
- Żeberka wieprzowe
- Filet z mintaja
- Potrawka z kurczaka
- DESERY I NAPOJE
![Sznycel_720x120px_tytul.jpg](/medias/Sznycel-720x120px-tytul.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8MjQ5Njl8aW1hZ2UvanBlZ3xoZGUvaGU3Lzg5MDAxOTYzMDI4NzguanBnfGJjMGViMjVjMjhhODJkMGQ2MDYyMWE0Njc4NmJlZDFjMWEzMWI1NjMzMTBmODkyM2I2YWExNDg4YTExYzEyMTY)
![Sznycel_720x450px_cena.jpg](/medias/Sznycel-720x450px-cena.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8MTczNjQ3fGltYWdlL2pwZWd8aDM3L2hkMi84OTAwMTk2MzY4NDE0LmpwZ3wxOTM1ODdhN2RkYzRkMDc1NWZkOTEyNDNkYjRkMDBiYTdhOTE4M2U3Yzg3YmQ4YjhhZjA1MTM2MGVmN2JmMWZk)
![Sznycel_720x450px_przepis55.jpg](/medias/Sznycel-720x450px-przepis55.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8MTI4MTQ3fGltYWdlL2pwZWd8aGQ3L2g1My84OTAwMTk2NDMzOTUwLmpwZ3w4OGE0OWUyN2QwMjBiMjMxODViMzEzYzYwZGI2ZmUwYTEwMjFhMWRhODYzNjcyODczMDQwNjA3NTUxZGM2ZGI2)
![Sznycel_720x200px.jpg](/medias/Sznycel-720x200px.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8NzM5MjJ8aW1hZ2UvanBlZ3xoMmIvaDg4Lzg5MDAxOTY0OTk0ODYuanBnfDA1ODU1ZjJhNjVjNzcyZDU5NDNjMjgzNmYyYWUzMTc0ZmEwNmYyMTRiMGYyMGU4OTgwMzM0Mzg4NDdhNDUzNzQ)
Transgourmet Polska - Warszawa-Ożarów ul. Artura i Franciszka Radziwiłłów 5B 05-850 Ożarów Mazowiecki