Data: 24-07-27
- Strona główna
- Instytut
- Restauracje - Black Tuna
Akademia kulinarna
- Przepisy - Restauracje
-
- ZUPY
- DANIA GŁÓWNE
- Jagnięcina z puree i sosem Porto
- Comber z jelenia
- Dorsz w maślanym sosie
- Tatar z tuńczyka
- Turbot w sosie orientalnym
- Polędwiczka jagnięca
- Polędwica z tuńczyka
- Udziec jagnięcy
- Risotto milanese
- Spaghetti all'Amatriciana
- Rostbef wołowy
- Stek z rostbefu wołowego
- Sushi
- Gęsia foie gras
- Confit z gesi
- Consomme z bażanta
- Filet z piersi bażanta
- Pieczona przepiórka
- Łosoś wędzony
- Łosoś pieczony
- Sum w sosie piernikowym
- Kaczka pieczona
- Grillowany antrykot
- Grillowany łosoś
- Dorsz z ryżem Venere
- Black Tuna
- Kurczak zagrodowy
- Przepiórka z figą
- Gęś z polentą
- Comber z sarny
- SAŁATKI
- PRZEKĄSKI
- DESERY I NAPOJE
- Przepisy - Żywienie zbiorowe
![black_tuna_calosc.jpg](/medias/black-tuna-calosc.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8NzMyOTgxfGltYWdlL2pwZWd8aGI0L2gxYi85MDUwODM1OTQzNDU0LmpwZ3w5Y2ZlN2IyNTgzZGM3ZDg0MjViY2NiNjQyYzA3YTkyOGMyNTNiMzI0MTBjZGZiY2QwMjBkYTFkNDVhMThjZjc5)
Transgourmet Polska - Warszawa-Ożarów ul. Artura i Franciszka Radziwiłłów 5B 05-850 Ożarów Mazowiecki