Data: 24-07-27
- Strona główna
- Instytut
- Przepisy - Restauracje - Dorsz w maślanym sosie
Akademia kulinarna
- Przepisy - Restauracje
-
- ZUPY
- DANIA GŁÓWNE
- Jagnięcina z puree i sosem Porto
- Comber z jelenia
- Dorsz w maślanym sosie
- Tatar z tuńczyka
- Turbot w sosie orientalnym
- Polędwiczka jagnięca
- Polędwica z tuńczyka
- Udziec jagnięcy
- Risotto milanese
- Spaghetti all'Amatriciana
- Rostbef wołowy
- Stek z rostbefu wołowego
- Sushi
- Gęsia foie gras
- Confit z gesi
- Consomme z bażanta
- Filet z piersi bażanta
- Pieczona przepiórka
- Łosoś wędzony
- Łosoś pieczony
- Sum w sosie piernikowym
- Kaczka pieczona
- Grillowany antrykot
- Grillowany łosoś
- Dorsz z ryżem Venere
- Black Tuna
- Kurczak zagrodowy
- Przepiórka z figą
- Gęś z polentą
- Comber z sarny
- SAŁATKI
- PRZEKĄSKI
- DESERY I NAPOJE
- Przepisy - Żywienie zbiorowe
![dorsz_720x120px_tytul.jpg](/medias/dorsz-720x120px-tytul.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8Mjc3ODl8aW1hZ2UvanBlZ3xoZWEvaDcxLzg4NzY4Mjk5OTkxMzQuanBnfDFhNTg1ZTQ2N2UzMTJlNmRlMjEzZDE4OThmY2ViMzRjZWUzMWExNGU0MmI3MTFhOTUwMzkyNDBhNmZlMWNmNDQ)
![dorsz_720x450px_cena.jpg](/medias/dorsz-720x450px-cena.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8MTY3NzczfGltYWdlL2pwZWd8aDA4L2g4ZS84ODc2ODMwMDY0NjcwLmpwZ3xjMWZkMjgwNTMyZGQ1MzczYWM5MjRmMDJmYjA5YTZhYTc0YTk1NzMzZmI5NzAzZTE1MDNkODNiYTVhZDIxYzdl)
![dorsz_720x450px_przepis-v2.jpg](/medias/dorsz-720x450px-przepis-v2.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8MTQ4MDUyfGltYWdlL2pwZWd8aDc1L2gwMC84ODc2ODMwMTMwMjA2LmpwZ3w0ZDY1Mjg2ZDdkN2ZlZmM4MDM0YjhkYzRkNzA5MzJjZjQ2YjE5ZDliZWI2NzUxZjNkMjRlMDNlNDI1ZjZmZWUx)
![dorsz_720x200px.jpg](/medias/dorsz-720x200px.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8NzU5OTd8aW1hZ2UvanBlZ3xoNDAvaGUwLzg4NzY4MzAxOTU3NDIuanBnfGNhZWU4YTU4YmQ1Y2E4YTY5MzQ1MjEzYzY5OTE3NmRjZTdhYWFkNDdlZDIxZGY3ZDYyMzc4MzczNmUzYmFjZTY)
Transgourmet Polska - Warszawa-Ożarów ul. Artura i Franciszka Radziwiłłów 5B 05-850 Ożarów Mazowiecki