Data: 24-07-27
- Strona główna
- Instytut
- Restauracje - Sushi
Akademia kulinarna
- Przepisy - Restauracje
- ZUPY
- DANIA GŁÓWNE
- Jagnięcina z puree i sosem Porto
- Comber z jelenia
- Dorsz w maślanym sosie
- Tatar z tuńczyka
- Turbot w sosie orientalnym
- Polędwiczka jagnięca
- Polędwica z tuńczyka
- Udziec jagnięcy
- Risotto milanese
- Spaghetti all'Amatriciana
- Rostbef wołowy
- Stek z rostbefu wołowego
- Sushi
- Gęsia foie gras
- Confit z gesi
- Consomme z bażanta
- Filet z piersi bażanta
- Pieczona przepiórka
- Łosoś wędzony
- Łosoś pieczony
- Sum w sosie piernikowym
- Kaczka pieczona
- Grillowany antrykot
- Grillowany łosoś
- Dorsz z ryżem Venere
- Black Tuna
- Kurczak zagrodowy
- Przepiórka z figą
- Gęś z polentą
- Comber z sarny
- SAŁATKI
- PRZEKĄSKI
- DESERY I NAPOJE
- Przepisy - Żywienie zbiorowe
![Sushi_720x120px_tytul.jpg](/medias/Sushi-720x120px-tytul.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8MTE0NDl8aW1hZ2UvanBlZ3xoMWMvaGMzLzg4OTY0NTgyOTMyNzguanBnfDc3MTQ1MGZlNzQ2MWQyZGU5N2M4ZDdhOGJjYjY3ZmIzNDg3MDAwOTViZDMxNzY3OGMxOTJkNzc5MjBkZGQ3MzQ)
![Sushi_720x450px_cena.jpg](/medias/Sushi-720x450px-cena.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8MjUzMDcyfGltYWdlL2pwZWd8aDM3L2g3ZS84ODk2NDU4MzU4ODE0LmpwZ3w0MzAwNmRhZDA3YTQ1ODA3ZDMzMjM2MjJjYWY2M2EyM2Q2NWIxMDk1ZTBiZTYxNTFjMmFiZDdjYTBjYTY1OTlh)
![Sushi_720x450px_przepis.jpg](/medias/Sushi-720x450px-przepis.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8MTYzOTMyfGltYWdlL2pwZWd8aGE3L2g0Yy84ODk2NDYyMjkwOTc0LmpwZ3wwNWVhOWVhMTE4YzdlOTc5ODkwZmUyOGZhMTU5NDM5MTkxOTZlOTUyY2QwODA1YTQ5MzEwNThhNzE5NDYwMmRl)
![Sushi_720x200px.jpg](/medias/Sushi-720x200px.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8NzE0OTh8aW1hZ2UvanBlZ3xoNDQvaGM4Lzg4OTY0NTg0ODk4ODYuanBnfDMzNzBiYTJlNzNjN2JiNjk1OWU4OTE2MTlkMTFjMThlMWE1ZGQ1MTA2Y2NlNmI0OTk4NTI0NmRjMjcwMmYyMDI)
Transgourmet Polska - Warszawa-Ożarów ul. Artura i Franciszka Radziwiłłów 5B 05-850 Ożarów Mazowiecki