Data: 24-07-27
- Strona główna
- Instytut
- Przepisy - Restauracje - Comber z jelenia
Akademia kulinarna
- Przepisy - Restauracje
- ZUPY
- DANIA GŁÓWNE
- Jagnięcina z puree i sosem Porto
- Comber z jelenia
- Dorsz w maślanym sosie
- Tatar z tuńczyka
- Turbot w sosie orientalnym
- Polędwiczka jagnięca
- Polędwica z tuńczyka
- Udziec jagnięcy
- Risotto milanese
- Spaghetti all'Amatriciana
- Rostbef wołowy
- Stek z rostbefu wołowego
- Sushi
- Gęsia foie gras
- Confit z gesi
- Consomme z bażanta
- Filet z piersi bażanta
- Pieczona przepiórka
- Łosoś wędzony
- Łosoś pieczony
- Sum w sosie piernikowym
- Kaczka pieczona
- Grillowany antrykot
- Grillowany łosoś
- Dorsz z ryżem Venere
- Black Tuna
- Kurczak zagrodowy
- Przepiórka z figą
- Gęś z polentą
- Comber z sarny
- SAŁATKI
- PRZEKĄSKI
- DESERY I NAPOJE
- Przepisy - Żywienie zbiorowe
![comber_720x120px_tytul.jpg](/medias/comber-720x120px-tytul.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8MjY0NjV8aW1hZ2UvanBlZ3xoODgvaDc1Lzg4NzU4NzcyMzY3NjYuanBnfDZiNDJlYWY5ZGZkNjQ1NDJkODZkMzJiYzAyMmE1N2IwN2FhOTI5NTJkMDAwMmNmNmZiYjRjYmMxMzRiZjkwNTY)
![comber_720x450px_cena.jpg](/medias/comber-720x450px-cena.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8MTQwNjAxfGltYWdlL2pwZWd8aDM4L2gxYy84ODc2ODI0NDk0MTEwLmpwZ3w3ZWY4ZDZiODdmMmM2MDU4NmNmNzBkMDJmZGJjY2NiOTliYWQ4ZWIyODc3N2MwMDgyMTllZGZlNTgwYTc5MDli)
![comber_720x450px_przepis.jpg](/medias/comber-720x450px-przepis.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8MTQ5NTgxfGltYWdlL2pwZWd8aGE4L2g3Mi84ODc2ODI0NTU5NjQ2LmpwZ3wyMTJjZThmNTZlNzQyMzRjNzczMzljNzQ2YmRjY2Y0YjZiNzU3MzZhNTBhMTdkNmJlOTBkZmZkMWY1MWViMGQ3)
![comber_720x200px.jpg](/medias/comber-720x200px.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8ODMyODN8aW1hZ2UvanBlZ3xoN2UvaGI5Lzg4NzY4MjQ2MjUxODIuanBnfDMxMzk4MjJkMDBmOGI2ZWMxYzdiODM1OTc4Y2Q3NmVjMzJiNmM3Mjc3ODkzMWM4NTc2MjU0ZDI3YmEwNzM5M2Q)
Transgourmet Polska - Warszawa-Ożarów ul. Artura i Franciszka Radziwiłłów 5B 05-850 Ożarów Mazowiecki