Data: 24-07-27
- Strona główna
- Instytut
- Przepisy - Restauracje - Stek z rostbefu wołowego
Akademia kulinarna
- Przepisy - Restauracje
-
- ZUPY
- DANIA GŁÓWNE
- Jagnięcina z puree i sosem Porto
- Comber z jelenia
- Dorsz w maślanym sosie
- Tatar z tuńczyka
- Turbot w sosie orientalnym
- Polędwiczka jagnięca
- Polędwica z tuńczyka
- Udziec jagnięcy
- Risotto milanese
- Spaghetti all'Amatriciana
- Rostbef wołowy
- Stek z rostbefu wołowego
- Sushi
- Gęsia foie gras
- Confit z gesi
- Consomme z bażanta
- Filet z piersi bażanta
- Pieczona przepiórka
- Łosoś wędzony
- Łosoś pieczony
- Sum w sosie piernikowym
- Kaczka pieczona
- Grillowany antrykot
- Grillowany łosoś
- Dorsz z ryżem Venere
- Black Tuna
- Kurczak zagrodowy
- Przepiórka z figą
- Gęś z polentą
- Comber z sarny
- SAŁATKI
- PRZEKĄSKI
- DESERY I NAPOJE
- Przepisy - Żywienie zbiorowe
![Stek-z-rostbefu_720x120px_tytul.jpg](/medias/Stek-z-rostbefu-720x120px-tytul.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8Mjg5NTZ8aW1hZ2UvanBlZ3xoMTIvaGU2Lzg4ODM0NTQ4MzY3NjYuanBnfDFlMWNhODkwMmYzZTRkODAzYzBjZTU1ZGQyNTI1NjU1NmMzOTljNzhiZDA0N2UzOTE2MjM3NDkwYzA3YjM1ZDI)
![Stek-z-rostbefu_720x450px_cena.jpg](/medias/Stek-z-rostbefu-720x450px-cena.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8MTY0Nzc5fGltYWdlL2pwZWd8aGJmL2g4ZC84ODgzNDU0OTAyMzAyLmpwZ3wyYTdkOWVmOWFhN2FiMGJjNWE5Y2ZjMGVlMzY3NjVkM2IxYjUyZDFhMTYwNTBiNjAyNWFjZTUwYzI1Y2I5ODQ5)
![Stek-z-rostbefu_720x450px_przepis.jpg](/medias/Stek-z-rostbefu-720x450px-przepis.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8MTUxMTgxfGltYWdlL2pwZWd8aDViL2g1NC84ODgzNDU0OTY3ODM4LmpwZ3xhZTk1YmExNzZkNzAwNWZkNGNmYmYwODI5NjA0YTZkNmEzMTk3YjdiZThmOWJlZDI3MGI3NjJkMmZlZmY3ZGZi)
![Stek-z-rostbefu_720x200px.jpg](/medias/Stek-z-rostbefu-720x200px.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8NjkzNDZ8aW1hZ2UvanBlZ3xoZDcvaGViLzg4ODM0NTUwMzMzNzQuanBnfDhmNzkyYThkOGQzYWEyMzY0YjcyMjU5NDJjOTA2NjMyMTUxODFmN2U4N2NkMTYwYmZlNDhmYzQ5ZWE4OGQxZWQ)
Transgourmet Polska - Warszawa-Ożarów ul. Artura i Franciszka Radziwiłłów 5B 05-850 Ożarów Mazowiecki