Data: 25-01-13
- Strona główna
- restauracje - Pieczona przepiórka
Akademia kulinarna
- Przepisy - Restauracje
- ZUPY
- DANIA GŁÓWNE
- Jagnięcina z puree i sosem Porto
- Comber z jelenia
- Dorsz w maślanym sosie
- Tatar z tuńczyka
- Turbot w sosie orientalnym
- Polędwiczka jagnięca
- Polędwica z tuńczyka
- Udziec jagnięcy
- Risotto milanese
- Spaghetti all'Amatriciana
- Rostbef wołowy
- Stek z rostbefu wołowego
- Sushi
- Gęsia foie gras
- Confit z gesi
- Consomme z bażanta
- Filet z piersi bażanta
- Pieczona przepiórka
- Łosoś wędzony
- Łosoś pieczony
- Sum w sosie piernikowym
- Kaczka pieczona
- Grillowany antrykot
- Grillowany łosoś
- Dorsz z ryżem Venere
- Black Tuna
- Kurczak zagrodowy
- Przepiórka z figą
- Gęś z polentą
- Comber z sarny
- SAŁATKI
- PRZEKĄSKI
- DESERY I NAPOJE
- Przepisy - Żywienie zbiorowe
![Pieczona_przepiorka_720x120px_tytul.jpg](/medias/Pieczona-przepiorka-720x120px-tytul.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8MzI2OTh8aW1hZ2UvanBlZ3xoZmYvaDhlLzg5MTUwNzcwNzA4NzguanBnfDAxYjE3NDEzN2MxODgyNmE3ZGUzMzE4YWU5ZDYxOWRhMjJjMDM2N2YyYjUzMDI4MDg3MTEzNzY1Y2M3NGI1OGI)
![Pieczona_przepiorka_720x450px_cena.jpg](/medias/Pieczona-przepiorka-720x450px-cena.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8MjAzMDQzfGltYWdlL2pwZWd8aGUwL2hmNy84OTE1MDc3MTM2NDE0LmpwZ3w0NmQxNTg1OWU1MjI4Y2M0NGUzOWY1NzAwNjUzZDA0OWRhYjY1NGU0MTI4ZGU3YTg1ZmNhYTg0ODQzMTMzZWNj)
![Pieczona_przepiorka_720x450px_przepis.jpg](/medias/Pieczona-przepiorka-720x450px-przepis.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8MTU2NzUyfGltYWdlL2pwZWd8aGJlL2g4OS84OTE1MDc3MjAxOTUwLmpwZ3xmNDM1YzBiODRiNmI5MGEzNmY0NzBkODgxZjI1MDZiYWRhYWFhZGRiZjQwZjYyNDcwNzA4ZTExMDBkYjRhMjQy)
![Pieczona_przepiorka_720x200px.jpg](/medias/Pieczona-przepiorka-720x200px.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8NzM0MjV8aW1hZ2UvanBlZ3xoMTMvaGJlLzg5MTUwNzcyNjc0ODYuanBnfDE3MjM5ZTFhZTMwNTY5ZTY0OTJjYjY0NTNkNWI5MWQzZGE1ZDFlN2UyZmUxMmU4ZTZiY2FjNTUwMjllMTExMTM)
Transgourmet Polska - Warszawa-Ożarów ul. Artura i Franciszka Radziwiłłów 5B 05-850 Ożarów Mazowiecki