Data: 24-07-27
- Strona główna
- Instytut
- Restauracje - Gęsia foie gras
Akademia kulinarna
- Przepisy - Restauracje
- ZUPY
- DANIA GŁÓWNE
- Jagnięcina z puree i sosem Porto
- Comber z jelenia
- Dorsz w maślanym sosie
- Tatar z tuńczyka
- Turbot w sosie orientalnym
- Polędwiczka jagnięca
- Polędwica z tuńczyka
- Udziec jagnięcy
- Risotto milanese
- Spaghetti all'Amatriciana
- Rostbef wołowy
- Stek z rostbefu wołowego
- Sushi
- Gęsia foie gras
- Confit z gesi
- Consomme z bażanta
- Filet z piersi bażanta
- Pieczona przepiórka
- Łosoś wędzony
- Łosoś pieczony
- Sum w sosie piernikowym
- Kaczka pieczona
- Grillowany antrykot
- Grillowany łosoś
- Dorsz z ryżem Venere
- Black Tuna
- Kurczak zagrodowy
- Przepiórka z figą
- Gęś z polentą
- Comber z sarny
- SAŁATKI
- PRZEKĄSKI
- DESERY I NAPOJE
- Przepisy - Żywienie zbiorowe
![foie-gras_720x120px_tytul.jpg](/medias/foie-gras-720x120px-tytul.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8MjMyMjJ8aW1hZ2UvanBlZ3xoZTQvaDFjLzg5MDAxOTc4NzU3NDIuanBnfDcyNjYxMTM0N2MyNzJjMzJiN2M5NzgxNmZjZDZkY2U4MDI3MWJiM2ZlZjBjNmJjYTIwYTAzMTU3NmM3NzhjOTg)
![foie-gras_720x450px_cena.jpg](/medias/foie-gras-720x450px-cena.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8MjgwNDEzfGltYWdlL2pwZWd8aDBkL2hmMy84OTAwMTk3OTQxMjc4LmpwZ3xhNjNhZWI2NTllZTBmYzRjZWZjMGM4ZDUzMzBjYWQ4NTE5NWMzNTFlZTliZDFmYjU1ZmY5NjM5YzUxYTk0NTRj)
![foie-gras_720x450px_przepis55.jpg](/medias/foie-gras-720x450px-przepis55.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8MTgxMzI4fGltYWdlL2pwZWd8aDFhL2hkYy84OTAwMTk4MDA2ODE0LmpwZ3xjM2YwYmUwNzg1ODgzNDNmNzVhOGRhMDVkYjA3MGE2OTJiZjQwNTE5OGExOWRlYzQ1OWJhODkxOTcwZmMzYTg3)
![foie-gras_720x200px.jpg](/medias/foie-gras-720x200px.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8NzI1NjV8aW1hZ2UvanBlZ3xoZjkvaDRhLzg5MDAxOTgwNzIzNTAuanBnfGY4ZDFlNzhmNjEzZGM4NGY1ZDMxNDc5NWRhMzMzZDMwNGMwMDAwMWFiYTYyMDlmMGYxNzE2ZTk0M2EyMzY4NDY)
Transgourmet Polska - Warszawa-Ożarów ul. Artura i Franciszka Radziwiłłów 5B 05-850 Ożarów Mazowiecki