Data: 24-07-27
- Strona główna
- Instytut
- Przepisy - Restauracje - Rostbef wołowy
Akademia kulinarna
- Przepisy - Restauracje
- ZUPY
- DANIA GŁÓWNE
- Jagnięcina z puree i sosem Porto
- Comber z jelenia
- Dorsz w maślanym sosie
- Tatar z tuńczyka
- Turbot w sosie orientalnym
- Polędwiczka jagnięca
- Polędwica z tuńczyka
- Udziec jagnięcy
- Risotto milanese
- Spaghetti all'Amatriciana
- Rostbef wołowy
- Stek z rostbefu wołowego
- Sushi
- Gęsia foie gras
- Confit z gesi
- Consomme z bażanta
- Filet z piersi bażanta
- Pieczona przepiórka
- Łosoś wędzony
- Łosoś pieczony
- Sum w sosie piernikowym
- Kaczka pieczona
- Grillowany antrykot
- Grillowany łosoś
- Dorsz z ryżem Venere
- Black Tuna
- Kurczak zagrodowy
- Przepiórka z figą
- Gęś z polentą
- Comber z sarny
- SAŁATKI
- PRZEKĄSKI
- DESERY I NAPOJE
- Przepisy - Żywienie zbiorowe
![Rostbef-wołowy_720x120px_tytul.jpg](/medias/Rostbef-wo-owy-720x120px-tytul.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8MjQxMDV8aW1hZ2UvanBlZ3xoMDEvaDBlLzg4NzAxNzAwMzQyMDYuanBnfGExYTIyY2JiMmNhYzIxMzViZTE0ZTA2ZTA2NWViOTgxYjA5NjgyYTBmNDMxNzZjZWY4NWI4MmFhZTcyN2FlNDI)
![Rostbef-wołowy_720x450px_cena.jpg](/medias/Rostbef-wo-owy-720x450px-cena.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8MTY5NzIyfGltYWdlL2pwZWd8aGNjL2hlZC84ODcwMTcwMDk5NzQyLmpwZ3w3YTE0MWExYzM0OTE4YTc4NjY0YWE2YjgwMmEwNzYyNDJjNDQwNDIxZTcxOTM0ZjkxMDk5NzQ3YWYwNzc1Y2Nh)
![Rostbef-wołowy_720x450px_przepis.jpg](/medias/Rostbef-wo-owy-720x450px-przepis.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8MTQ3NTU5fGltYWdlL2pwZWd8aGM2L2hmOS84ODcwMTcwNzIyMzM0LmpwZ3w5MWJlNGIxNmViZjdlNDRjMjJlZTA4OGYwYmY5NGU5NzAzYWNmNDYyNWU3N2I4MWY3YmRmNTJkZWY3ZDJjNmU0)
![Rostbef-wołowy_720x200px.jpg](/medias/Rostbef-wo-owy-720x200px.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8Nzk4MjV8aW1hZ2UvanBlZ3xoZmIvaDE5Lzg4NzAxNzA3ODc4NzAuanBnfDM1MmY2OWQyODljZDkwZTE2MTNhMTE1MzA0OWQyY2RjYTM0YjZjN2YzYTMxZDEyZGY2MDM1NGFlNjFmZGI0ZWE)
Transgourmet Polska - Warszawa-Ożarów ul. Artura i Franciszka Radziwiłłów 5B 05-850 Ożarów Mazowiecki