Data: 24-07-27
- Strona główna
- Instytut
- Restauracje - Sum w sosie piernikowym
Akademia kulinarna
- Przepisy - Restauracje
- ZUPY
- DANIA GŁÓWNE
- Jagnięcina z puree i sosem Porto
- Comber z jelenia
- Dorsz w maślanym sosie
- Tatar z tuńczyka
- Turbot w sosie orientalnym
- Polędwiczka jagnięca
- Polędwica z tuńczyka
- Udziec jagnięcy
- Risotto milanese
- Spaghetti all'Amatriciana
- Rostbef wołowy
- Stek z rostbefu wołowego
- Sushi
- Gęsia foie gras
- Confit z gesi
- Consomme z bażanta
- Filet z piersi bażanta
- Pieczona przepiórka
- Łosoś wędzony
- Łosoś pieczony
- Sum w sosie piernikowym
- Kaczka pieczona
- Grillowany antrykot
- Grillowany łosoś
- Dorsz z ryżem Venere
- Black Tuna
- Kurczak zagrodowy
- Przepiórka z figą
- Gęś z polentą
- Comber z sarny
- SAŁATKI
- PRZEKĄSKI
- DESERY I NAPOJE
- Przepisy - Żywienie zbiorowe
![sum_720x120px_tytul.jpg](/medias/sum-720x120px-tytul.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8MjE3MTZ8aW1hZ2UvanBlZ3xoNTMvaDcxLzg5MTUwNzQxMjE3NTguanBnfGZhNzNkNTM5ODkxNzgxYjgxMWIyYWIxZjcyY2JhMzY4MDk4NTE1MWEwNTZiYThmZjgzMTYwMTA0OTJjZTAxNDY)
![sum_720x450px_cena.jpg](/medias/sum-720x450px-cena.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8MTU5MjQ1fGltYWdlL2pwZWd8aDU4L2hhMy84OTE1MDc0MTg3Mjk0LmpwZ3xmMGEwZTNiNTQxNTgxMDUwZWQ4NjM4NzZiMjYzZGMzZmM1NjhiYWI0OGZjYTQ0ZWQ1YTFjNmQ5MjBmZjU1OTlk)
![sum_720x450px_przepis.jpg](/medias/sum-720x450px-przepis.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8MTI4NDc5fGltYWdlL2pwZWd8aGIzL2gyMi84OTE1MDc0MjUyODMwLmpwZ3w2ZDRkNGIzNjBkYjIxMDlkMmYxZmQ4MzZkYTEzMzZlZTBlYTVmYzdkMjhmZmM5MmFhOGY1MDBiZmRmMjg4YmJk)
![sum_720x200px.jpg](/medias/sum-720x200px.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8Njk2Mzl8aW1hZ2UvanBlZ3xoOTkvaDQxLzg5MTUwNzQzMTgzNjYuanBnfDQzZDI1ZTMwYTk1NmI4NjE3NWJjMTc2MjkwODExNjBhNzU0NDJkNmEzOTViODc4OTExOWFlNDIwNmFjY2UwMjI)
Transgourmet Polska - Warszawa-Ożarów ul. Artura i Franciszka Radziwiłłów 5B 05-850 Ożarów Mazowiecki