Data: 24-07-27
- Strona główna
- Instytut
- Restauracje - Confit z gęsi
Akademia kulinarna
- Przepisy - Restauracje
- ZUPY
- DANIA GŁÓWNE
- Jagnięcina z puree i sosem Porto
- Comber z jelenia
- Dorsz w maślanym sosie
- Tatar z tuńczyka
- Turbot w sosie orientalnym
- Polędwiczka jagnięca
- Polędwica z tuńczyka
- Udziec jagnięcy
- Risotto milanese
- Spaghetti all'Amatriciana
- Rostbef wołowy
- Stek z rostbefu wołowego
- Sushi
- Gęsia foie gras
- Confit z gesi
- Consomme z bażanta
- Filet z piersi bażanta
- Pieczona przepiórka
- Łosoś wędzony
- Łosoś pieczony
- Sum w sosie piernikowym
- Kaczka pieczona
- Grillowany antrykot
- Grillowany łosoś
- Dorsz z ryżem Venere
- Black Tuna
- Kurczak zagrodowy
- Przepiórka z figą
- Gęś z polentą
- Comber z sarny
- SAŁATKI
- PRZEKĄSKI
- DESERY I NAPOJE
- Przepisy - Żywienie zbiorowe
![Confit_720x120px_tytul.jpg](/medias/Confit-720x120px-tytul.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8MjUyMzh8aW1hZ2UvanBlZ3xoZjgvaDk5Lzg5MDAxOTgyMDM0MjIuanBnfDc1Y2I3OTYzOTVjYzQzZWI5ZGNjYmRlMzNmOWExNzU0ZDAxZjdmOTYzNzdkOGIzYjI3ODc0MmMwYzY1NDMxM2E)
![Confit_720x450px_cena.jpg](/medias/Confit-720x450px-cena.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8MjMyMDg2fGltYWdlL2pwZWd8aDIyL2g0OC84OTAwMTk4MjY4OTU4LmpwZ3w0YThhMWYyODc4NTRiODU5NGQyOTdkZmIzNGIzYTBhZGI5YzdmM2Y1YjJlMjNjNTI0YjNiNWNjOTUxNzMwYTM1)
![Confit_720x450px_przepis55.jpg](/medias/Confit-720x450px-przepis55.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8MTU4MTE0fGltYWdlL2pwZWd8aDA0L2hlNC84OTAwMTk4MzM0NDk0LmpwZ3xhZWMxZTE5Y2Q4NWMxOTA4ZDUyZjM2ZTA5MGVjMzVkMTk2OGUwMmY5MWQ5MjZhZjNkOWNkNzk1MzJhZDNjYWIy)
![Confit_720x200px.jpg](/medias/Confit-720x200px.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8NzExNjl8aW1hZ2UvanBlZ3xoZDYvaDU3Lzg5MDAxOTg0MDAwMzAuanBnfDc1NjZjZmViNjQzMzI4MzYwMjkwMmZiNjRkMTFmZmQ0MzdkMGQzOWYwYmRjNzc0NGYwMzQzOTE5Nzg3ZmZhMjc)
Transgourmet Polska - Warszawa-Ożarów ul. Artura i Franciszka Radziwiłłów 5B 05-850 Ożarów Mazowiecki