Data: 24-07-27
- Strona główna
- Instytut
- Restauracje - Filet z piersi bażanta
Akademia kulinarna
- Przepisy - Restauracje
- ZUPY
- DANIA GŁÓWNE
- Jagnięcina z puree i sosem Porto
- Comber z jelenia
- Dorsz w maślanym sosie
- Tatar z tuńczyka
- Turbot w sosie orientalnym
- Polędwiczka jagnięca
- Polędwica z tuńczyka
- Udziec jagnięcy
- Risotto milanese
- Spaghetti all'Amatriciana
- Rostbef wołowy
- Stek z rostbefu wołowego
- Sushi
- Gęsia foie gras
- Confit z gesi
- Consomme z bażanta
- Filet z piersi bażanta
- Pieczona przepiórka
- Łosoś wędzony
- Łosoś pieczony
- Sum w sosie piernikowym
- Kaczka pieczona
- Grillowany antrykot
- Grillowany łosoś
- Dorsz z ryżem Venere
- Black Tuna
- Kurczak zagrodowy
- Przepiórka z figą
- Gęś z polentą
- Comber z sarny
- SAŁATKI
- PRZEKĄSKI
- DESERY I NAPOJE
- Przepisy - Żywienie zbiorowe
![Filet_z_piersi_bazanta_720x120px_tytul.jpg](/medias/Filet-z-piersi-bazanta-720x120px-tytul.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8Mjc3NzJ8aW1hZ2UvanBlZ3xoNjgvaDJlLzg5MTUwNzYwODc4MzguanBnfDAwZjA4Yjk3ZmIxMDM5NWJkYjVmNThmZGQwM2M2MjFiODQ1OTBlODRkMGI0N2ZlNDRkOWQ1YWY4YTdiYjk2NzI)
![Filet_z_piersi_bazanta_720x450px_cena.jpg](/medias/Filet-z-piersi-bazanta-720x450px-cena.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8MTMwMTY1fGltYWdlL2pwZWd8aDcwL2hhNS84OTE1MDc2MTUzMzc0LmpwZ3xhMjZhNDYyMmI1ZjVlNzk1OTBkYzMzYTYxZjJhZmY3N2E4MTZlNGQxNTg4Mjk2MGU5MDE5YjBiMmI0OTdlMWY5)
![Filet_z_piersi_bazanta_720x450px_przepis.jpg](/medias/Filet-z-piersi-bazanta-720x450px-przepis.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8MTMzNzMwfGltYWdlL2pwZWd8aDU1L2hlYS84OTE1MDc2MjE4OTEwLmpwZ3w3YWYwNWQ1ZDlkNTIxMGI1MWU3ZTRiOWViNzU4ZjExYTJlOWI1ZTFiY2IzMTBiMGJjMzQ3ODY2NTc4M2M2YWQ2)
![Filet_z_piersi_bazanta_720x200px.jpg](/medias/Filet-z-piersi-bazanta-720x200px.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8NzEzOTZ8aW1hZ2UvanBlZ3xoYjgvaDEzLzg5MTUwNzYyODQ0NDYuanBnfGJiMTIyZWFiMzBmNzQ2ZDA0ZDU4OGUzZmQwMjE3ZDVhYzE3ZDMxNGVhZjBlNDRjMGUzMTI2NGZmMDA1NTRjOWE)
Transgourmet Polska - Warszawa-Ożarów ul. Artura i Franciszka Radziwiłłów 5B 05-850 Ożarów Mazowiecki