Data: 24-07-27
- Strona główna
- Instytut
- Restauracje - Consomme z bażanta
Akademia kulinarna
- Przepisy - Restauracje
- ZUPY
- DANIA GŁÓWNE
- Jagnięcina z puree i sosem Porto
- Comber z jelenia
- Dorsz w maślanym sosie
- Tatar z tuńczyka
- Turbot w sosie orientalnym
- Polędwiczka jagnięca
- Polędwica z tuńczyka
- Udziec jagnięcy
- Risotto milanese
- Spaghetti all'Amatriciana
- Rostbef wołowy
- Stek z rostbefu wołowego
- Sushi
- Gęsia foie gras
- Confit z gesi
- Consomme z bażanta
- Filet z piersi bażanta
- Pieczona przepiórka
- Łosoś wędzony
- Łosoś pieczony
- Sum w sosie piernikowym
- Kaczka pieczona
- Grillowany antrykot
- Grillowany łosoś
- Dorsz z ryżem Venere
- Black Tuna
- Kurczak zagrodowy
- Przepiórka z figą
- Gęś z polentą
- Comber z sarny
- SAŁATKI
- PRZEKĄSKI
- DESERY I NAPOJE
- Przepisy - Żywienie zbiorowe
![Consomme_720x120px_tytul.jpg](/medias/Consomme-720x120px-tytul.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8MjYyMTJ8aW1hZ2UvanBlZ3xoZGEvaDEwLzg5MTUwNzUxMzc1NjYuanBnfDAyNmQ2NjM4NDI3NzBkZGRlZDQ0MzNhOGYxODE1ZGRhYmU5NzdiOWNkMTcyZWI3ZGE0MjhkZWJkM2FiYmQ2OTU)
![Consomme_720x450px_cena.jpg](/medias/Consomme-720x450px-cena.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8MTgyNDc4fGltYWdlL2pwZWd8aDA4L2g5ZC84OTE1MDc1MjAzMTAyLmpwZ3w4NDcyZDkyNWVhNTBiZTAyYTdiZmU3ZjNkZmY4ZGZjZDVkMjAzYTVhZGY1MGYyODY3MTY0N2JmZDI2YzZlYTE5)
![Consomme_720x450px_przepis.jpg](/medias/Consomme-720x450px-przepis.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8MTQwMTU2fGltYWdlL2pwZWd8aGRjL2g4MC84OTE1MDc1MjY4NjM4LmpwZ3xlYzRjYTI3ZTJiOGRjZjFkNmIwNmRmZTk4YTZiMDg3OWRlYWFmZjAwNWUwMGM0ZTUwNDY4ZWM1MzgzNDI1NjAy)
![Consomme_720x200px.jpg](/medias/Consomme-720x200px.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8NjgxNDZ8aW1hZ2UvanBlZ3xoZmMvaDUyLzg5MTUwNzUzMzQxNzQuanBnfDY3Nzc4MGQ2N2YzNTY2YjRhNmExMzllMjAxODU2ODg5OGIwNGFmYzFkNWRjZGJmYTU5MTkwYWVlMDFlOWUwODg)
Transgourmet Polska - Warszawa-Ożarów ul. Artura i Franciszka Radziwiłłów 5B 05-850 Ożarów Mazowiecki