Data: 24-07-27
- Strona główna
- Instytut
- Przepisy - Restauracje - Tatar z tuńczyka
Akademia kulinarna
- Przepisy - Restauracje
- ZUPY
- DANIA GŁÓWNE
- Jagnięcina z puree i sosem Porto
- Comber z jelenia
- Dorsz w maślanym sosie
- Tatar z tuńczyka
- Turbot w sosie orientalnym
- Polędwiczka jagnięca
- Polędwica z tuńczyka
- Udziec jagnięcy
- Risotto milanese
- Spaghetti all'Amatriciana
- Rostbef wołowy
- Stek z rostbefu wołowego
- Sushi
- Gęsia foie gras
- Confit z gesi
- Consomme z bażanta
- Filet z piersi bażanta
- Pieczona przepiórka
- Łosoś wędzony
- Łosoś pieczony
- Sum w sosie piernikowym
- Kaczka pieczona
- Grillowany antrykot
- Grillowany łosoś
- Dorsz z ryżem Venere
- Black Tuna
- Kurczak zagrodowy
- Przepiórka z figą
- Gęś z polentą
- Comber z sarny
- SAŁATKI
- PRZEKĄSKI
- DESERY I NAPOJE
- Przepisy - Żywienie zbiorowe
![tatar_720x120px_tytul.jpg](/medias/tatar-720x120px-tytul.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8MTc3MzZ8aW1hZ2UvanBlZ3xoNWEvaDFiLzg4NTUxMzAwNzkyNjIuanBnfDBkNzZhZTEwNGFiMTFkN2MzYzExMDMyMDYwOWEwMGMzNzIzMDM3NDk5NTUxODdjNjQwZmJmZjEzNjk2NjU3MDc)
![tatar_720x450px.jpg](/medias/tatar-720x450px.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8MTA0Nzc1fGltYWdlL2pwZWd8aGQ2L2hjNC84ODU4Nzk1NjcxNTgyLmpwZ3wzYTI0MzUxY2U3ZDEyNTAyNmRlZDMwMmYwMGNhZTI0MDM1NjMzODY0MTYwYzU4ZDkwNTMxZGI4YWI1MjliOWRj)
![tatar_240x450px.jpg](/medias/tatar-240x450px.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8NjI3OTh8aW1hZ2UvanBlZ3xoNWEvaDBlLzg4NTUxMzA1MDUyNDYuanBnfDYyMTJiMDcyZTVlMmY4MzhlNmFiYTEzOWFkYWY0ZDM4MWYzZWZlMzAzNzhjZDU5M2ZkYWYxNjY5ODE0YzMxOGE)
![tatar_480x450px.jpg](/medias/tatar-480x450px.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8MTM1OTkzfGltYWdlL2pwZWd8aGRiL2gxOC84ODU1MTMwOTMxMjMwLmpwZ3w0ZjI0MzFmZjdiOGQwZGEwZjE4MDYyYjU2MDJiYWQ2ZGEyZjNmYjUwNDk5NDE0MzE2YzY2YjYzN2VmZTEyYjIy)
![tatar_720x200px.jpg](/medias/tatar-720x200px.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8NjQ0Njl8aW1hZ2UvanBlZ3xoMzAvaGFmLzg4NTUxMzMyNTc3NTguanBnfGUyNWUxYTEyMmYzNjg4ZDEwZmIyYjljZGE5NzM4YTAyOThhZmRiYWQzNWJlOTc4NWNkZGM3M2VmZGE0MWRlYzk)
Transgourmet Polska - Warszawa-Ożarów ul. Artura i Franciszka Radziwiłłów 5B 05-850 Ożarów Mazowiecki